Welkom op Camping Moulin de Liort
12440 La Salvetat-Peyralès Frankrijk
Tel. 0033(0)5-65-81-89-67
Site web Francais


English Website


Moulin de Liort is een gezellige camping aan een ruisende beek in het hartje van de natuur. De 18 ruime staanplaatsen liggen allemaal langs de rivier en hebben zon en schaduw.De heuvelachtige en bosrijke omgeving is ideaal voor wandelen en uitstapjes.

De streek is bekend om z'n bastides (vestingstadjes), zoals Villefranche de Rouergue,Sauveterre en Najac, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Tempeliers en katharen hebben hun stempel gezet op de rijke historie van de Ségala en de Causse,die samen het departement de Aveyron vormen. In de rivier kunnen de kinderen lekker poedelen en op 7 km afstand kan men zwemmen in een grotere rivier: de Viaur.

In het hoogseizoen organiseren wij allerlei activiteiten; ook voor kinderen.Bijvoorbeeld: wandelingen, bezoek aan een boerderij, kampvuur, knutselen met natuurlijke materialen en nog veel meer.
Aan huis is een kampwinkel, waar u o.a. terecht kunt voor groente uit de moestuin, brood, eieren van onze kippen, diverse soorten wijn, zelf gemaakte jams en vruchtensap.

Op het terras van de bar is het heerlijk toeven met een espresso of een cappuccino. Er is een speeltuintje en een pingpongtafel.