Links


1   Campings en pensions met nederlandse eigenaren in de Aveyron
http://9vakantieparels.com  

2 Flora en fauna van het gebied rondom Moulin de Liort. Site van de stichting Les Amis du Moulin de Liort
http://www.amisliort.org

3 De Franse Valleientocht. Wandeltrektocht in het gebied van de Zuid Aveyron langs huizen van nederlandse eigenaren.
http://www.franse-valleientocht.nl

4 Moulin de Liort steunt samen met de partners van het samenwerkingsverband 9vakantieparels twee projecten voor kinderen in Nepal.
http://www.tamsarya.net
http://www.straatkinderenvankathmandu.nl

5
6 Camping Moulin de Liort op Facebook:
http://www.facebook.com/pages/Camping-Moulin-de-Liort/236993859691482

7  Op Fietsnet vindt u nog veel meer info over recreatief fietsen: zoals praktische tips om zich voor te bereiden op een mooie fietstocht.
8
9
10Op onze camping is het ook mogelijk om je volledige kampeeruitrusting (tent, bedden, stoelen, etc.) te huren, waardoor je niet alleen met de auto, maar voortaan ook met het vliegtuig op kampeervakantie kunt gaan! Via Geardropper stel je zelf je uitrusting samen en je kunt ervoor kiezen om de uitrusting meteen mee te nemen, of eerst een of meerdere nachten op onze camping door te brengen. Wij kunnen de uitrusting ook voor je opzetten op jouw aankomstdag: een ontspannen eerste nacht kan maar vast geregeld zijn! Geniet van een avontuurlijke roadtrip of een rustgevende kampeerervaring en lever de uitrusting na afloop bij ons in, of laat deze door ons inpakken nadat je de laatste nacht op onze camping hebt doorgebracht. Kortom, geen stress voorafgaand aan je kampeervakantie en uitgerust thuiskomen!

Bekijk hier de mogelijkheden of klik op onderstaande knop:
www.geardropper.com